Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Nyheter

Vi gör vår bästa för att fortsätta utvecklas och erbjuda den bästa möjliga service. Här kommer vi att annonsera våra nya samarbete och de nya varumärken vi lägger till vårt sortiment.

Följ vår resa med oss!

Säg VÄLKOMMEN till Sweed beauty!

Vi är så glada att meddela er att nu kan ni handla Sweed beauty produkter. Vi har fransar, mascara och alla andra sminkprodukter.

OM SWEED:

Sweed är här för att förändra allt du kan och vet om lösfransar. När Sweed grundades var vår vision att erbjuda de bästa lösfransarna i världen. Fjäderlätta att bära och behagliga att använda. Sweed erbjuder de absolut vackraste och mest naturliga lösfransarna du kan hitta på marknaden. Numer är vi även stolta över att ha utökat vårt sortiment med ytterligare innovativa ögonprodukter. 
Lash Lift Mascara har redan tagit världen med storm och Lash Growth Serum tar dina fransar till magiska längder på ett ögonblick. Tillsammans med professionella makeup-artister och Sweed-användare leder vi vägen till att förändra hur lösfransar bärs och används. Vi tror på innovation och konstant utveckling. Välkommen till Sweeds fantastiska fransvärld!