Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Language

Nyheter

Vi gör vår bästa för att fortsätta utvecklas och erbjuda den bästa möjliga service. Här kommer vi att annonsera våra nya samarbete och de nya varumärken vi lägger till vårt sortiment.

Följ vår resa med oss!

SÄG VÄLKOMMEN TILL SHU UEMURA!

.
     
Äntligen - Vi är glada att få presentera vår senaste nyhet i sortimentet! Välkomna Shue Uemura - Art of Hair.
Vi gör vår bästa för att fortsätta utvecklas och erbjuda er era favoritprodukter och varumärken! Vi jobbar konstant med att utöka vårt sortiment för att erbjuda nya varumärken. Följ vår resa med oss!

 

Kort om Shu Uemura: 

Själen i Shue Uemura återfinns i det Japanska arvet, klassisk enkelhet och renlighet i kombination av lyx och en sofistikerad känsla. Sug Uemura använder sig av unika och sällsynta ingredienser med rötter från Japan. Japansk hudvård har alltid varit högt uppskattat runt om i världen, nu är det dags att för Shu Uemura att även sätta Japansk Hårvård på kartan. 

Upptäck känslan av lyx, enkelhet och elegans. 

Kvalitet:

Shu uemura är ett exklusivt nischmärke för hårvård och styling som är dedikerat till konsten av hår. Unika och sällsynta ingredienser, raffinerade formuleringar, djärva och eleganta förpackningar utmärker varumärkets japanska arv.

Resultat: 

Resultatet av Shu Uemura är något ut över det vanliga. Låt de aktiva ingredienserna våra dit hår från grunden och göra det starkt och följsamt för att uppnå bästa stylingresultat.