Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Language

Nyheter

Vi gör vår bästa för att fortsätta utvecklas och erbjuda den bästa möjliga service. Här kommer vi att annonsera våra nya samarbete och de nya varumärken vi lägger till vårt sortiment.

Följ vår resa med oss!

Säg Välkommen till REDKEN!

Butiken växer! Nu kan vi äntligen hälsa välkommen till REDKEN. Från REDKEN finner ni produkter för alla hårtyper, med vårdande, stärkande ingredienser. Vi tror och hoppas att detta kommer bli en ny favorit bland många!
OM REDKEN:
Paula Kent var med och grundade Redken Laboratories 1960. Som ung skådespelerska i slutet av 1950-talet, när håret blektes och tuperades hårt, hade Paula problem med sitt babyfina hår och sin känsliga hy. När hon arbetade inför kamerorna i Hollywood fick hon ständigt allergiska reaktioner av de produkter som frisörerna och makeupartisterna använde. Hon besökte hudläkare och frisörer för att hitta en lösning, men ingen kunde förklara vetenskapen bakom produkterna för henne.
Idag har REDKEN ett gediget sortiment med produkter som passar alla hårtyper. Produkterna är skonsamma, med lågt ph värde och proteinbaserade ingredienser som stärker håret från hårbotten.
Ge dig chancen att prova ett Hårvårds märke med professionell salongs kvalitet och låt dig aldrig mer ha en dålig hårdag!