Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Veckotips till dig!

Här hittar du tips och tricks för att välja de produkterna som passar dig och löser ditt problem. Because

WE TAKE CARE OF YOU!

Leave-in produkter för lockigt hår

Leave-in produkter är produkter som inte sköljs ur. Därför förser de ditt hår med fukt, vård, glans och skydd. Precis som en foundation ger dig en jämn fin bas på din hy ger leave-in produkter samma effekt till ditt hår! Leave-in även skyddar mot yttre miljöpåverkningar såsom föroreningar, torr luft, sol och klor. Visste du att dessa faktorer påverkar ditt hårs utseende och hälsa? 

En leave-in för lockigt hår ger dina lockar mer definition då den klumpar ihop hårstråna, vilket minkar friss och ger ett snyggt lockigt resultat. 

Du undrar säkert hur man använder en leave-in. Du bör applicera den direkt efter duschen, dvs i blött hår. Börja med att applicera produkten på topparna och arbeta dig uppåt. Vi rekommenderar sedan att kamma ditt hår för att fördela produkten över hela hårytan. 

Vi råder dig att prova en av dessa leave-ins för mer än perfekta lockar! Dessa produkter har ett högt anseende och ett garanterat resultat. Klicka på produkten för att se dess beskrivning, hur du använder den och dess ingredienser. 

Because, WE TAKE CARE OF YOU!