Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Language

Veckotips till dig!

Här hittar du tips och tricks för att välja de produkterna som passar dig och löser ditt problem. Because

WE TAKE CARE OF YOU!

Shu Uemura Izumi Tonic

izumi tonic

stärkande och förtjockande 

izumi - betyder "fontän" på japanska - tonic hedrar yu-su-ru, den uråldriga japanska skönhetstraditionen att tvätta håret i risvatten

den exklusiva serien för stärkande och förtjockande hårvård berikad med japanskt risvatten,

drivs av vetenskap, för starkare* och tjockare hår

håret blir omedelbart 30x starkare*

med 91% mindre hår som går av 

 -hårfiberns diameter utökas

den uråldriga kraften från risvatten balanseras med vetenskap

enligt forskare hade japanska kvinnor under Heian-perioden hår ner till golvet, som dem vårdade genom att regelbundet tvätta det i risvatten.

denna urgamla tradition som kallas yu-su-ru användes också av geishor för att släta ut både hår och hud.

våra laboratorier i Tokyo har undersökt risvattnets sammansättning för att ta fram de centrala proteinerna som styrker håret. riset är känt för att kunna återställa skadade celler, porositet, fukt och elasticitet i håret, vilket skyddar mot hår som går av och därmed resulterar i att håret ser mer välvårdat ut.

vårt ris kommer medvetet från hyogo, genom en symbiotisk, miljövänlig odlingsmetod i det lokala ekosystemet.

vårt nya serie för styrka och tjocklek

svagt hår tenderar att framstå som skört och förtunnat på grund av hår som går av, matt på grund av öppna fjällskikt och kluvna hårtoppar.

svagt hår behöver en hårvårdsrutin som stärker, gör håret tjockare och rengör för att tillföra mer lyster och glans: som signalerar välmående och välvårdade hårfiber.  

shu uemura art of hair har skapat en serie som stärker och gör hårfibern tjockare med inspiration från den urgamla traditionen:

1. rengör och massera hårbotten för att stimulera hårsäckarna med izumi tonic strengthening shampoo system.

2. Stärker, återfuktar och gör håret tjockare med izumi tonic strengthening conditioner & treatment system samt izumi tonic strengthening energizing water. 

3. gör hårfibern tjockare med izumi tonic thickening serum.

izumi tonic: baserad på vetenskap för mer styrka 

shu uemura art of hair har utvecklat en exklusiv risvattendosering som är baserad på vetenskap, för en intensiv inverkan på hårfibern. för att säkerställa en perfekt mängd av protein har våra laboratorier i tokyo balanserat proteinerna i ris med aktiva ingredienser, som ceramider i izumi tonic serumet, för att motverka överbelastning i poröst hår. när man använder schampo + hårinpackning + serum blir håret 30 gånger starkare*, med 91% färre kluvna hårtoppar*, tjockare, mjukare och glansigare från hårets rötter till hårtopparna.

produkterna kommer i shu uemura art of hair signaturförpackningar i en svart-vit kombination. de två kontrasterande nyanserna ger uttryck åt minimalismen i det japanska arvet med en lyxig satinfinish.

varje produkt har framställts med den ikoniska izumi tonic-doften av trä-, citrus- och vaniljnoter som återskapar en hisnande risfältshorisont.