Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Language

OM BY JACOBS

BY JACOBS

Salongen BY JACOBS öppnade dörrarna 2015 och startades av bröderna Bashar och Jackob. Bröderna har arbetat i väletablerade salonger runt om i Sverige och har mer än 18 års erfarenhet i frisörbranschen. De insåg att de föredrar att vara sina egna chefer för att erbjuda sina kunder bästa tänkbara service. Tillsammans med de andra på salongen har ett talangfullt team av frisörer bildats för att erbjuda dig en härlig upplevelse.

Den fräscha lokalen i centrala Stockholm  inreddes med skräddarsydda möbler och dekorationer. Efter mycket om och men blev salongen precis som bröderna önskade. Målet var att du, som kund ska känna dig hemma när du besöker oss. Förresten är det lätt att hitta till oss!

Förutom att ge dig en fantastisk upplevelse i salongen så säljer vi en mängd produkter för dig att ta hem så att du kan få den där nyfriserade känslan varje dag. För att erbjuda en komplett köpupplevelse för våra kunder överallt i Sverige  har vi startat en e-handel där vi erbjuder prisvärda hår- och skönhetsprodukter samt tillbehör. Vi erbjuder även "CLICK & COLLECT" service för våra kunder som bor i Stockholm ; slipp att vänta på paket och leverans!

Familjeföretaget By Jacobs vision är att med hjälp av kunskap och kvalitet erbjuda bästa möjliga service och produkter till våra kunder för att så småningom växa och öppna fler salonger runt om i Sverige och hela världen.

Vi tar hand om dig!