Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

FAQ

FAQ - Frågor & Svar

OM BY JACOBS

Har By Jacobs fysiska butiker?

By Jacobs har en fysisk butik och salong på Drottninggatan 81 i Stockholm. Kom ihåg att sortimentet kan variera i butiken och online, det är därför bäst att handla med "Click & Collect" om du vill hämta dina varor i butiken.

Hur kan jag få de senaste nyheterna och erbjudandena från By Jacobs?

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev blir du där igenom By Jacobs Medlem! Du får då tillgång till de bästa erbjudandena, speciella kampanjer och rabattkoder!

Är Byjacobs.com en svensk sida?

By Jacobs Hair & Beauty AB är ett svenskt registrerat företag. Vi samarbetar endast med svenska officiella leverantörer och distributörer.


LEVERANS

Hur lång leveranstid har ni inom Sverige?

Vi packar och skickar din order samma dag om du lagt din order innan 13.00. Efter att vi skickat din order tar det 1-3 arbetsdagar tills den nått dig. Leveranstiden kan variera beroende på vart i landet du bor.

Hur mycket kostar frakten?

Frakt inom Sverige kostar 49kr för ordrar under 499kr. För ordrar över 499kr bjuder vi på frakten!

Var är min order?

När vi skickat ut din order får du ett spårningsnummer via mail, där kan du följa ditt paket. När paketet har nått utlämningsställen får du en avisering via sms eller post. Har du inte fått något avisering kontrollera vänligen att du lämnat rätt information och kontaktuppgifter vid ditt köp. Kontakta oss om du inte fått din order inom en vecka.

Hur länge ligger paketet kvar hos ombudet?

Du får alltid information om när du senast bör hämta ditt paket i din avisering från ombudet. Det brukar vanligtvis vara 14 dagar. Kontakta ditt utlämningsställe för att få exakt information.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om du inte hämtar ut ditt paket går det automatiskt i retur till oss. Vänligen kontakta oss så fort du fått reda på att ditt paket skickats tillbaka. Observera att vi kommer dra av frakt och returkostnad när vi gör en återbetalning till dig. Vill du ha ditt paket utskickat igen står du för fraktavgiften igen.

Vad gör jag om mitt paket eller innehållet är skadat?

Är innehållet i ditt paket skadat på grund av yttre påverkan och skada av paketet hör du av dig till oss för reklamation. Ange ditt ordernummer i mailet och bifoga gärna foton.

BETALNING & BESTÄLLNING

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Du kan betala dirket med bankkort eller välja att betala senare med KLARNA. Läs mer om villkor för KLARNA under "Köpvillkor".

Kan man köpa presentkort hos By Jacobs?

Ja du kan köpa presentkort hos By Jacobs till dig själv eller någon annan. Notera att presentkorten är digitala och skickas till angiven mail, det kommer alltså inte skickas hem ett fysiskt presenkost. För presentkort i salongen vänligen följ länken via "Boka Direkt".

Min rabattkod funkar inte, varför?

Att rabattkoden inte fungerar kan bero på att produkterna du lagt i korgen redan är på kampanj eller inte omfattas av rabattkoden. Det står då tydligt i produktbeskrivningen att den Ej går att kombinera med rabattkoder.
Kontrollera att koden är rättstavad. Ibland kan det cirkulera rabattkoder på internet som inte längre är aktiva. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev får du tillgång till aktuella rabattkoder.

Jag har angett fel telefonnummer, kan jag ändra det i efterhand?

Det är alltid du som konsument som har ansvar att ange rätt kontaktinformation. Har du angett fel information kan du missa din avi från ditt ombud. Upptäcker du att du har angett fel telefonnummer kontakta oss så fort som möjligt. Har vi redan skickat ut ditt paket kan du vända dig direkt till fraktbolaget för att uppdatera din information.


RETUR

Hur gör jag en retur?

Kontakta oss för att göra en retur, ange ditt ordernummer i mailet. Vi erbjuder i dagslägen inte fria returer utan det är då du som konsument som står för returavgiften. Läs mer i våra "Köpvillkor". Vi kan hjälpa dig genom att maila en retursedel till dig. Observera att vi mottar endast returer av produkter som är oöppnande, obrutna och oprövade på grund av hygienskäl.

Hur lång tid har jag på mig att anmäla en retur?

I enighet med Lagen om distansavtal har du 14 dagar på dig från det att du fått varan att anmäla din retur. Du har sedan 14 dagar på dig att skicka tillbaka din vara till oss. Produkten ska skickas tillbaka i samma skick och mängd som vid leverans.

Har ni "Nöjd Kund" garanti?

Vi erbjuder inte någon Nöjd Kund garanti, det betyder att vi inte godkänner returer av produkter som är prövade men som inte levde upp till dina förväntningar.
Detta gäller även doft, konsistens mm.

Produkten jag köpte passar inte mitt hår, kan jag göra en retur?

Om du har köpt en produkt och provat den kan vi tyvärr inte ta emot en retur. Notera att vi inte erbjuder Nöjd Kund garanti. Du är alltid välkommen att rådfråga oss innan du beställer din produkt, men det är alltid du som köpare som har ansvaret för att du köper rätt produkt.

Det saknas en vara i mitt paket, vad ska jag göra?

Om du upptäcker att det saknas en vara i ditt paket får du höra av dig till oss så att vi kan kontrollera din beställning. Alla ordrar som packas kontrolleras alltid av minst 2 personer och när varor förs ut ur systemet. På så sätt kan vi försäkra om att din order blir rätt. Skulle din order ha en avvikelse är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

ÖVRIGA FRÅGOR

Jag behöver hjälp att välja rätt produkt, kan ni hjälpa mig?

Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor om produkterna och rådgivning. Notera att vi endast kan ge råd, vi kan inte ansvara för att du har valt fel produkt eller en produkt som inte passar dig.

Hur kan jag avregistrera mig från nyhetsbreven?

Vad tråkigt att du vill avregistrera dig, i toppen eller botten av mailet finns en länk där det står "Unsubscribe from mailinglist", följ där igenom länken för att ta bort dig från maillistan. Kom ihåg att vi skickar ut de senaste erbjudandena och rabattkoderna via mail.


HITTAR DU INTE SVARET PÅ DIN FRÅGA?

Vi finns alltid här för dig när du undrar något! Hittar du inte din fråga ovan, kontakta oss så hjälper vi dig. Maila info@byjacobs.se så svarar vi dig så fort vi kan, oftast samma dag!
Läs mer