Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Language

Nyheter

Vi gör vår bästa för att fortsätta utvecklas och erbjuda den bästa möjliga service. Här kommer vi att annonsera våra nya samarbete och de nya varumärken vi lägger till vårt sortiment.

Följ vår resa med oss!

Säg VÄLKOMMEN till SWEED BEAUTY!

Nu kan ni äntligen köpa Sweed Beauty hos oss! Säg välkommen tillvarumärket som förändrade sättet vi bär ögonfransar på, Som med innovation och trendsättning skapar produkter som passar alla! 

OM SWEED:
Sweeds roll är att förändra allt du vet och kan om lösögonfransar. Varumärkets vision är att skapa och erbjuda de bästa lösfransarna i världen: behagliga att använda och fjäderlätta att bära. Det är de vackraste och mest naturliga fransar du kommer hitta på hela marknaden. Sweed beauty erbjuder inte bara fransar utan ögonprodukter också. Lash Lift Mascara har redan tagit världen med storm och Lash Growth Serum tar dina fransar till magiska längder på ett ögonblick! Hur fantastisk? Sweed tror på innovation och konstant utveckling därför leder varumärket vägen till att förändra hur ögonfransar bärs och används. Välkommen till Sweeds fantastiska fransvärld!