Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Veckotips till dig!

Här hittar du tips och tricks för att välja de produkterna som passar dig och löser ditt problem. Because

WE TAKE CARE OF YOU!

KEVIN MURPHY BLOW DRY 

KEVIN MURPHY BLOW DRY 

BLOW.DRY WASH 250 ML 

Det första steget, BLOW.DRY WASH, är ett reparerande och närande schampo som är den ultimata återfuktaren. Hydrolyserat Ärtprotein och vårt barkkomplex samarbetar för att stärka och skydda håret mot slitage med ökat skydd mot värmeskador.

BLOW.DRY RINSE 250 ML

Det andra steget, BLOW.DRY RINSE, är ett vårdande och reparerande balsam som bildar ett skyddande lager mot färgförlust och miljöpåverkan. Vår innovativa teknologi bidrar till ett starkare hår med mindre slitage samt ger näring och ett extra skydd mot värmeskador.

FÖRDELAR

• Återfuktande
• Närande
• Stärkande
• Värmeskydd
• Färgsäker
• Utjämnande
• Säker för dagligt bruk

GÖR SÅ HÄR

Applicera på blött hår och massera in i hår och hårbotten. Skölj och upprepa. För bästa resultat stylar du med valfri BLOW.DRY-stylingprodukt från KEVIN.MURPHY. LIFT, BOUNCE, SMOOTH och THICKEN för styling som håller längre.  

HUVUDINGREDIENSER

BLOW.DRY WASH 250 ML

Komplex av träbark

Växt- och barkextrakt av blå cypress, vit cypress och citronsasp som fungerar som en AHA och skyddar milt, samtidigt som vattenlösliga fytosyror bidrar till motståndskraft.

Kreatin

Veganska aminosyraderivat som liknar det naturliga kreatinet i håret och huden. Förbättrar de mekaniska egenskaperna hos stressat hår och skydda mot värmeskador genom att återuppbygga och stärka.

Hydrolyserat ärtprotein

Ett superlivsmedel som är rikt på aminosyror och ger håret intensiv näring. Det binder fukt för att förbättra elasticiteten och bidrar till färre avbrutna hårstrån.

Risproteiner

Vårdar håret från rot till topp och bidrar även till att stärka för att förhindra skador.

BLOW.DRY RINSE 250 ML

Komplex av träbark

Ett kraftpaket med växt- och barkextrakt av blå cypress, vit cypress och citronsasp som fungerar som en AHA och skyddar milt, samtidigt som vattenlösliga fytosyror bidrar till motståndskraft.

Riskliolja

 Skapar naturlig glans och hjälper till att reparera torrhet, skador, sprödhet samt bidrar till styrka.

Sheasmör

En fuktighetsgivare som bidrar till att återfukta och ökar mjukheten samtidigt som den har naturliga antioxidantegenskaper.

Risaminosyror

Tränger in i hårstrået och hjälper till att binda fukt i håret och bidra till mjukt och friskt hår som är starkare.