Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Produktförslag

Veckotips till dig!

Här hittar du tips och tricks för att välja de produkterna som passar dig och löser ditt problem. Because

WE TAKE CARE OF YOU!

Lyckad och felfri BRUN UTAN SOL 🌞

Vi lever i kalla länder och det är inte lätt att få färg under en månad förutom om man åker på semester flera gånger. Och även! Vissa tar färg med stor svårighet och andra utan svårighet. Vi håller med om att det är orättvist! Som tur finns det produkter som gör att vi kan uppnå den bruna nyans vi vill ha, utan att bli solbränd och få rynkor! Det här är de berömda brun utan sol-produkterna!

Däremot finns det några steg att följa för att uppnå den perfekta tan du drömmer om! Vi är här för att ge dig de bästa råden och introducera dig till de bästa produkterna på marknaden! Because WE TAKE CARE OF YOU!

1. Peela hela din kropp

Skrubba dig ordentligt innan du applicerar din brun utan sol för en jämn "bränna". Har du inte skrubbat bort döda hudceller och gammal bränna kommer det inte se bra ut. Vi på By Jacobs gillar den här från Ida Warg. Vi rekommenderar att du inte använder en oljebaserad skrubb för att undvika att din bränna blir fläckig. Använd gärna en skrubbvante och smörj in huden med cirkulerande rörelser. Glöm inte ditt ansikte, men satsa då hellre på en mild ansiktspeeling med mindre korn. Om du vill har det bästa resultatet så gör din skrubb åtta timmar innan, då kommer hudens pH-balans hinna neutralisera sig. 

2. Återfukta huden

Torra partier suger åt sig mer färg. Därför är det viktigt att återfukta huden med en mjukgörande body lotion innan applicering av brun utan sol. Var extra noga med att smörja in knän, armbågar, händer och fötter. Här är våra favoriter från Ida Warg.

3. Smörj dig lika över hela kroppen

Det som avslöjar en fejkad bränna är misstänkt mörka armbågar eller hälsenor. Vissa delar av kroppen absorberar färgen snabbare och kräver lite extra arbeta. Börja därför med att applicera din brun utan sol på fötterna och arbeta dig uppåt mot låren, magen och armarna. Det kan vara svårt att smörja in ryggen så be gärna någon om hjälp.

Tänk på att inte ta för mycket av produkten i armhålan och på undersidan av armarna. På dessa områden ser det lätt onaturligt ut med mycket färg eftersom de inte blir naturligt bruna av solen som resten av kroppen.
Smörj sedan in ansiktet med en brun utan sol som är anpassad för ansiktes känsliga hud. Var extra noggrann vid hårfästet och undvik att applicera direkt på ögonbrynen.

Se till att färgen är jämnt insmord mellan tårna och fingrarna. Använd bomullspads eller hushållspapper för att jämna ut och ta bort överflödig färg. Kontrollera att du inte missat hals och bakom öronen.

Vänta minst 20 minuter innan du klär på dig! Du vill inte missfärga varken dina favoritkläder eller din nya fuskbränna. Din nya färg behöver ungefär 6-8 timmar på sig att växa fram. Fram tills dess vi rekommenderar att du stannar hemma. Undvik också att bli varm eftersom din bränna kan dropp-torka när du svettas. 

 

And you're ready to go! Enjoy din nya bränna 😁