Left Fortsätt handla
Din order

Du har inga produkter i varukorgen

Nyheter

Vi gör vår bästa för att fortsätta utvecklas och erbjuda den bästa möjliga service. Här kommer vi att annonsera våra nya samarbete och de nya varumärken vi lägger till vårt sortiment.

Följ vår resa med oss!

Säg VÄLKOMMEN till Ida Warg!

Vi är så glada att informera er att nu kan ni handla hela IDA WARGs kollektion hos By Jacobs! 😍

Vi gör vår bästa för att fortsätta utveckla och erbjuda er era favoritprodukter och varumärke! Vi jobbar konstant med att utöka vårt sortiment och börja jobba med fler varumärke. Följ vår resa med oss ⭐️ 

Kort om Ida Warg: 

IDA WARG Beauty står för moderna skönhetsprodukter och välbefinnande. Alla produkter är 100% veganska, cruelty-free och tillverkade i Skandinavien. Varumärket innehåller brun-utan-solprodukter, hårvård med näringsrika ingredienser och vårdande kroppsvård speciellt anpassade efter dina olika behov. 

Upplevelse: När du använder våra produkter vill vi att du upplever den härliga formulan och de underbara dofterna. Produkterna tar dig till en ny nivå, för en spa-känsla hemma.

Kvalitet: Vårt fokus är att tillverka produkter av bästa kvalitet till bästa möjliga pris. Både produktutveckling och tillverkning sker i Skandinavien för hög säkerhetskontroll.

Resultat: Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa ingredienser för att få ett professionellt resultat hemma.

IDA WARG Beauty grundades 2018 i Stockholm, Sverige av Ida Warg och den svenska skönhetsdistributören Letsfaceit Nordic AB. Från och med januari 2019 är bolaget eget.